Stamspolning Stockholm

VI ÄR PROFFS PÅ STAMSPOLNING | 070-051 83 05

Övriga tjänster

Vi tar hand om det mesta inom vatten- och avloppssystem. Utöver stamspolning utför vi även mindre och större spolningsarbeten samt finns tillgängliga vid akuta avloppsproblem.

Avsloppsrensning

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att rensa ditt avlopp, inplanerat eller akut. Vi har lång erfarenhet av en rad olika avloppssystem och kan hjälpa dig snabbt och effektivt med ditt problem.

Spolning med hetvatten

Hetvattenspolning är en snabb och miljövänlig metod som används för att rensa avlopp från beläggningar och annan smuts. Metoden går även att använda på andra hårt smutsade miljöer.

Inspektion av rör och ledningar

Vi hjälper dig med att inspektera och kartlägga dina rörinstallationer för att på så sätt kunna upptäcka eventuella fel samt förbygga att nya fel uppstår på samma ställe i framtiden. Vi är auktoriserade att utföra giltiga rörinspektioner.

Grävarbeten

Vi har kunnig och utbildad personal som hjälper dig med allt från dränering och avloppsbyten till anläggningsarbeten och tomtplanering.

Brandvakter

Vi hyr ut tillståndsansvariga brandvakter, per timme eller för längre uppdrag. 

ROT-avdrag

Många av våra tjänster omfattas av det så kallade ROT-avdraget. Du kan då dra av upp till trettio procent av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor (per person och år).

Någon extra adminstration behöver du inte oroa dig för. Du betalar bara fakturan som vanligt så sköter vi om pappersarbetet och kontakterna med Skatteverket.

Vi är givetvis godkända för F-skatt och registrerade för moms.

Du hittar mer information om exakt vad som gäller för ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

Här hittar du mer information om de olika tjänster som vi utför!