Haninge

Välkommen till MR Rörservice

Vi erbjuder stamspolning i Haninge till riktigt bra priser och vi kan åta oss både större och mindre projekt. Vi kan genomföra en stamspolning i din villa - men även i er BRF och ta oss an alla fastigheter inom denna.

En stamspolning i vår regi sker alltid med en god planering som grund. Vår erfarenhet och kunskap utesluter förödande misstag och ger dig som beställare ett effektivt, tryggt och säkert jobb - alltid med ett perfekt resultat. Vi arbetar med miljön i fokus och väljer du oss för din stamspolning i Haninge så väljer du också en partner som vill vara med och bidra till en lite bättre värld. 

Genom att anlita oss för en stamspolning i Haninge så tar du ett stort steg mot en bättre ekonomi genom att undvika kostsamma ingrepp i framtiden. Att hålla stammarna rena och fria från stopp innebär att akuta skador kan undvikas - och det är ett beslut du tjänar pengar på. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag för ett första möte. Välkommen! 

Stamspolning Haninge - en viktig del av underhållet 

Stammarna i en villa - och i synnerhet i en större fastighet - utsätts för ett stort, dagligt slitage. Vi använder vatten och avlopp på daglig basis och att saker och ting fastnar är ett faktum. Dels så kan det handla om hår och tvålrester från duschen, dels så kan det handla om toalettpapper och annat som spolas ner i toaletten - och dels om fett och matrester som åker ner i samband med diskning. 

Det senare är idag ett större problem än vad många är medvetna om. Idag använder vi mer fett än tidigare i samband med matlagning. Tyvärr så hanterar många detta på fel sätt: man häller fettet från stekpannan rakt ner i diskhon. Fettet försvinner inte - tvärtom: det stelnar och orsakar stopp i avloppet. 

Det kan på sikt innebära stora problem och det är också ett av de starkaste argumenten till varför regelbunden stamspolning i Haninge är en riktigt bra investering. Genom att anlita oss för stamspolning så ser vi till att alla stammar blir ordentligt rengjorda och att risken för akuta skador kan undvikas.

Kontakta oss för stamspolning 

 Vi arbetar med speciella maskiner och vi ser alltid till att planera projekten för minimal påverkan på beställarens vardag. En stamspolning är en viktig del av underhållet och ett effektivt sätt för dig - som villaägare, som fastighetsägare eller som BRF - att sova gott om nätterna. 

Genom regelbunden stamspolning - var 3-5 år - så slipper man akuta skador och höga kostnader. En planerad åtgärd, som en stamspolning, är alltid billigare än en akut skada. Kontakta oss redan idag så börjar vi arbetet med att rengöra era stammar.

stamspolning stockholm om oss

Vi ser till att alla stammar blir ordentligt rengjorda