Stamspolning Nacka

Stamspolning Nacka - anlita oss 

En stamspolning innebär att man går in med speciella maskiner och med högt tryck och hett vatten spolar stammarna rena från smuts och stopp. Behövs verkligen detta? Oh ja.

 Idag ser man att stammarna i svenska hus, fastigheter och byggnader utsätts för ett betydligt högre tryck och slitage än tidigare. Genom att regelbundet utföra en stamspolning i Nacka så kan du som fastighetsägare, BRF, företag eller privat villaägare säkerställa att dina stammar mår bra - och att du inte drabbas av akuta skador i framtiden. 

Vi har lång vana av stamspolning och kan åta oss såväl större projekt - hos exempelvis en BRF - som mindre sådana hemma hos dig som villaägare. En stamspolning i Nacka i vår regi sker alltid med en god planering som grund, med rätt maskiner, med miljöfokus och med största möjliga kunskap i bagaget - dessutom till priser som tål att jämföras. 

Låter detta intressant? Kontakta oss för ett första möte redan idag. Välkommen till mR Rörservice - experten på stamspolning i Nacka. 

Fördelar med stamspolning 

Vilka fördelar finns då med att anlita oss för en stamspolning i Nacka? Vi går igenom några av dessa här nedan och som följer: 

  • Längre livslängd. Genom att anlita oss för en stamspolning så ger du stammarna en längre livslängd. Genom detta kan du också skjuta kostsamma projekt långt in i framtiden. Att exempelvis ett stambyte kostar pengar och kräver uppoffringar är ett faktum. Med stamspolning i Nacka kan det undvikas inom den närmaste framtiden. 
  • Rena stammar. Stammarna utsätts för ett hårt slitage på daglig basis - och saker och ting fastnar och kan orsaka stopp. En stamspolning tar effektivt bort smuts, hår, tvålrester, avföring, toalettpapper och fett. Vattnet flödar effektivt och systemet optimeras och får bättre prestanda. 
  • Lång erfarenhet. Vi har lång vana av att genomföra stamspolningar och den erfarenheten medför att vi kan arbeta effektivt - utan att ta genvägar. Varje uppdrag är unikt och vi ser alltid till att undersöka stammarna innan vi sätter igång. Planeringen är avgörande för hur arbetet ser ut. Våra jobb blir alltid anpassade efter varje given situation - men alltid med ett perfekt resultat när jobbet är klart. 
  • En investering. En stamspolning är ett effektivt sätt att undvika akuta skador. Anlitar du oss var tredje år för en stamspolning i Nacka så kan du genom detta slippa se att rören spricker - och att en vattenskada uppstår. Det handlar om en investering som lönar sig i längden. 

stamspolning stockholm om oss

En stamspolning är ett effektivt sätt att undvika akuta skador