Rörmokare jour

Rörmokare jour – snabb hjälp vid stopp i avlopp

Har du fått stopp i avloppet, läckande rör och behöver akut hjälp av en rörmokare?

Vår rörmokare jour är redo att rycka ut dygnet runt. Kontakta oss så rycker vi ut på kort varsel.

Vi vänder oss främst till bostadsrättsföreningar och hyresgästföreningar men även till privatpersoner med behov av avloppsservice. För privatpersoner gäller ROT-avdraget, som ger dig möjlighet att dra av en väsentlig del av den totala arbetskostnaden.

Vi tar hand om dina rör med kort varsel

I jourservicen ingår självklart hjälp med rörproblem som läckor och översvämningar – men vi hjälper även till med en hel del annat. Oavsett om det handlar om ett sprucket rör eller en värmepump som inte fungerar mitt i vintern så kan vår rörmokarjour hjälpa dig. Våra rörmokare är alltid redo och kan för det mesta vara hos dig inom en timme.

Rörmokare jour – snabb hjälp med vattenläckan

Vi kan snabbt hjälpa dig med det mesta som handlar om dina rör. Vi löser vattenskador, läckage, stopp i avlopp och utför andra mer eller mindre omfattande serviceärenden. Vi är snabbt på plats, hittar problemet direkt och installerar om eller reparerar vattenledningarna eller rören där problemet uppstått. Vi ser till att driften i fastigheten fungerar som den ska.

Olyckor följer inga klockor och detta stämmer verkligen in på när det handlar om läckande rör. Vem har inte drabbats av en olycka vid det minst passande tillfället? Det är med hänsyn till detta som vår rörmokarjour alltid redo när det har uppstått stopp i ett avlopp eller ett rör har spruckit.

Vänta inte med att kontakta rörmokarjour

Om olyckan är framme – agera snabbt! Det är viktigt att problemet omedelbart tas om hand av yrkeskunnigt folk, även om det kanske inte ser så allvarligt ut först. Om du väntar med att kontakta vår rörmokarjour så riskerar problemet snabbt att förvärras.

Då kan ett från början litet problem leda till en smärre katastrof i vardagen, såväl sanitärt som ekonomiskt.

Vi erbjuder alltid snabb och effektiv service med ett hållbart resultat. Vid akuta ärenden kan du vända dig till vår rörjour. Kontakta oss så har vi en rörmokare på jour snabbt på plats!

Snabbt på plats för att ta hand om stopp i ditt avlopp