Stamspolning BRF

Stamspolning BRF – kompetent underhåll av avloppsstammar

Söker du ett tryggt och pålitligt företag som kan erbjuda kompetent stamspolning för din BRF? Välkommen att kontakta oss! Vi erbjuder professionell stamspolning och underhåll av avloppsstammar för din bostadsrättsförening i Stockholm.

Vi är ett etablerat företag inom området som kan utföra effektiv och hänsynsfull stamspolning, åtgärda stopp i avlopp och ett stort antal tjänster inom rör och VVS.

Avloppsspolning BRF som förebygger problem med rören

Bland våra kunder finns privatpersoner, företagare och fastighetsägare och inte minst bostadsrättsföreningar. Vi underhåller hela avloppssystemet. Vi högtrycksspolar insidan av din bostadsrättsförenings avlopp ända ut till där kommunens ledningar tar vid.

Förr eller senare måste alla fastigheter i en BRF genomföra ett stambyte, men denna dyra åtgärd kan fördröjas med regelbundet underhåll av avloppssystemen.

inspektion med kamera stamspolning stockholm

Hett vatten med högt tryck

Avloppspolningen sker med hett vatten i högt tryck. Avlagringar i rören avlägsnas och utrymme frigörs. På detta sätt förlänger vi rörens livslängd och dessutom ökar kapaciteten och det blir ett bättre flöde. Anlitar din BRF oss för stamspolning och avloppsspolning i Stockholm så minskar risken för framtida stopp som kan uppstå på grund av de kraftiga beläggningarna av fett som bildas i rören med tiden.

En stamspolning för också med sig att främmande föremål som har åkt ned i rören blockerar flödet i vattenlås och golvbrunnar. Dessa föremål kan också avlägsnas under när vi utför ett underhåll av avloppsstammar.

Stamspolning – när bör den utföras?

  • När du märker att avloppen har långsam avrinning.
  • Om det bubblar i diskhoar, tvättställ och golvbrunnar.
  • Om stopp och översvämningar är återkommande.
  • Om det luktar illa från avlopp trots att packningar och tätningar är hela.

 

Stopp i avlopp åtgärdas fackmannamässigt

Alla våra arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt, oavsett vilka behov du har så kan du räkna med att vi erbjuder en förstklassig service. Vi sätter alltid våra kunder i första rummet när vi ska åtgärda ett stopp i ett avlopp eller utföra en komplett stamspolning. Vi arbetar endast med den bästa och modernaste utrustningen och har alltid ett miljötänk i vårt arbete.

En känslig åtgärd som måste utföras noggrannt

En stamspolning är ofta en känslig åtgärd och går något fel så kan det bli kostsamt och besvärligt för en bostadsrättsförening. Vi är därför alltid väldigt noga i vårt arbete – in i minsta detalj.

Under vår tid i branschen har vi byggt upp ett stort kontaktnät och har många kunder – inte minst bostadsrättsföreningar – som har beställt våra tjänster. Vi har en uttalad framtidsvision där det är viktigt för oss att bygga upp långsiktiga relationer och det har vi lyckats med. Våra kunder ska veta att de kan lita på oss och att våra tjänster alltid håller högsta kvalitet.

Avloppsspolning BRF

Vi hjälper din bostadsrättsförening med spolning av avlopp. Med åren täpps rören igen med fett, smuts och går och annat som fastnar. V kommer med vår spolbil och rensar föreningens rör och förebygger framtida problem. Metoden är dessutom miljövänlig eftersom den inte kräver användning av några kemikalier.

Tveka inte att höra av dig till oss om ni önskar ett avtal om underhåll för avloppsstammar i er BRF.

En stamspolning kan göra enorm nytta för din bostadsrättsförening