Om oss

Vi är ett Stockholmsföretag med avloppsservice med stamspolning, rörinspektion och avloppsrensning som främsta specialområden.

Bostadsrättsföreningar och hyresgästföreningar är våra huvudsakliga kunder, men vi utför även våra tjänster åt privatpersoner som behöver hjälp med sina avlopp. Inga uppdrag är för små eller stora för oss.

Vi arbetar snabbt och effektivt och vår serviceinriktade jour kan rycka ut hela 24 timmar om dygnet 356 dagar om året när akuta behov uppstår. Stopp i avloppet? Vi finns här för att hjälpa dig!

Välutbildade och erfarna medarbetare

Våra medarbetare är välutbildade och har lång erfarenhet av branschen. Vi tar oss endast an arbeten som vi vet att vi behärskar till hundra procent, vilket gör att vi alltid kan hålla en hög fackmässig standard. Vi använder utrustning som alltid håller högsta kvalitet, något som förenklar för oss när det handlar om att nå högsta möjliga nivå på alla våra arbeten. Våra medarbetare har stor flexibilitet och kreativitet, eftersom inget avlopp är det andra likt. Vi är beredda på det mesta!

För att våra kunder ska bli nöjda så har vi full garanti på alla våra utförda tjänster.

Vi finns tillgängliga dygnet runt via vår rörmokarjour.

stamspolning stockholm om oss

Här kan du läsa mer om de olika tjänster som vi utför.

En stamspolning kan göra enorm nytta för din fastighet